Поддържащ колан за бременни и макси | Renifashion.com

Поддържащ колан за макси и бременни

Марка Reni Fashion
Модел 101 колан МАМА
Наличност В наличност

Възможни варианти

12,00 лв.
-+

Поддържащ колан за бременни и макси дами - модел МАМА

Едноцветен поддържащ колан за бременни и макси дами тип" Боксер" с много широк ластик.  Предназначен е за поддържане на коремната област след раждане, след Цезарово сечение, след травми и операции, за поддържане на долната част на коремната стена както и за корекция на фигурата.

Коланът идеално поддържа корема и спомага за възстановяването на мускулния тонус, в същото време и значително намалява обиколката на талията. Моделът е елегантен и универсален за всяко тяло.

При липса на размер или поръчка ние можем да изработим продукта в рамките на 5 до 8 дни, след потвърждаване от ваша страна.

За да се избегнат евентуални грешки при изборът на размер е добре да ни посочите вашите мерки: 1.Обиколка на талия, 2.Обиколка на ханш и 3.Обиколка на бедро.

Материал: Трико в комбинация с полиамид.

Състав: 68% полиамид, 30% памук и 2% еластан.


Десен
Едноцветен
Цвят
Бежов
Бял
Черен

При избора и определянето на размер на продукт при покупка от сайта, определящ и основен е размерът по Българският държавен стандарт (BG).

След като измерите и свалите Вашите лични мерките, съпоставете ги с тези в размерната таблица по-долу и определете тези които са най-близки по стойност до вашите или малко над тях.

При Колани, Боксери и Бикини основни са:

1. Обиколка талия – най-изпъкналата част на корема

2. Обиколка на ханш – най-изпъкналата част на ханша

Сходни продукти

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com