Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин "РЕНИ" в София.
Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин "РЕНИ" в София.
08 Oct
0

Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин "РЕНИ" в София.

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1441

Нова колекция Есен-Зима в магазин РЕНИ в София.

Новите предложения за Есента и Зимата с дрехи за бременни, дрехи за кърмачки и макси мода ще откриете в магазин Рени Фешън в София.


Всички нови предложения с дрехи за бременни можете да разгледате в Уебсайта ни.Новата колекция с дрехи за макси дами можете да откриете в електронния ни магазин.Нови предложения с дрехи за кърмачки можете да разгледате в сайта ReniFashion.


Водещото и ново при всички предложения за 2018 е свободната и изчистена линия, с елегантни но раздвижени модели напомнящи ни за 60-те години.

Това което ни изненадва при моделите са деколтетата с различни асиметрични форми, ефирните и свободно падащи линии, които със сигурност ще разнообразят гардероба ви. Официалната ни линия ще е с приоритет при бременните и при макси дамите, защото нашата цел е винаги да изглеждате безупречно. Ще ви предложим много приятни и модерни модели с различни дължини на ефирни официални рокли за едри жени и бременни от естествени материи, в комбинации от дантела и свежи десени. Сватбените и булчинските рокли на Рени Фешън ще ви карат да изпитате максимално удоволствието и красотата на вашия празник.

При деловите и работещите дами ще намерите поли и панталони с изчистена линия в едноцветни съчетания с ризи и блузи. Тук на помощ идват палтата и пелерините със леко втален силует, за да завършите облика си изцяло.

Отново всички естествените материи са на почит, като  характерно за едрите дами и кърмачките са удължените и разкроени силуети в пастелни краски, носещи романтичният мирис на есента и зимата.


Магазина ни в София е на адрес:

- ул"Пиротска" 9, Малък цум, ет.1, в дясно от стълбите, преди кафето - виж на картата ТУК.

Работно време:
Понеделник до Събота - от 10.00 ч до 19.00 ч,
Неделя - от 11.00 до 17.00 ч.

Пазарувайте онлайн на www.renifashion.com или в магазините на Рени Фешън, като се насладите на всички нови предложения с дрехи за кърмачки, дрехи за бременни и макси мода!


Интересна информация и много факти за облеклото, можете да откриете в Уикипедия.


Видео с официални рокли за бременни от Рени Фешън


Видео с пелерини за макси дами от Рени Фешън


Видео с рокли за кърмачки от Рени Фешън


мода за бременни, дрехи за бременни, нова колекция макси мода, нова колекция дрехи за бременни,нова колекция дрехи за макси дами, нова колекция дрехи за едри жени, официални тоалети за бременни,официални тоалети за макси дами, нова колекция рокли за бременни,нова колекция официални рокли за макси дами,официални дрехи за бременни, рокли за бременни, рокли за едри жени, официални рокли за макси дами, булчински рокли за бременни, сватбени рокли за бременни, сватбени рокли за макси дами, панталони за бременни, панталони за макси дами, дънки за бременни, дънки за макси дами, туники за бременни, туники за макси дами, блузи за бременни, блузи за макси дами, гащеризони за бременни, гащеризони за макси дами, сукмани за бременни, сукмани за макси дами, поли за бременни, поли за макси дами, клинове за бременни, клинове за макси дами, ризи за бременни, ризи за макси дами, палта за бременни, палта за макси дами, пелерини за бременни, пелерини за макси дами, якета за бременни, якета за макси дами, якета за едри жени, жилетки за бременни, жилетки за макси дами.

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com