Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин РЕНИ във Варна на Рени Фешън.
Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин РЕНИ във Варна.
02 Oct
0

Нова колекция Есен-Зима 2018 в магазин РЕНИ във Варна.

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1174

Нова колекция Есен-Зима в магазин РЕНИ Варна.


Нови тенденции и предложения с дрехи за макси дами, кърмачки и дрехи за бременни
в магазин „РЕНИ” във Варна.


Разгледайте всички нови предложения с дрехи за макси дами на Рени Фешън. Всички нови предложения с дрехи за бременни можете да разгледате в Уебсайта ни.Нови предложения с дрехи за кърмачки можете да пазарувате от електронния ни магазин.Изцяло обновените ни колекции и предложения за сезона ще ви изненадат с раздвижени и романтични модели, връщащи ни в миналото.

Семпли съчетания на изчистени и стилни силуети поли и панталони с едноцветни блузи и туники. Отново пастелните цветове са на първа линия като зелената гама остава актуална и през есента и зимата.


Всички рокли са в интересни съчетания на естествени материи галещи тялото, както и много комбинации с дантели. За това и си остават най-предпочитаната дреха за сезона. Но да не забравяме и дънките те също ще са в стихията си в подходящи и интересни комбинации с туники и блузи.


Официалната линия се запазва и при бременните, и при макси дамите. Различни съчетания на кройки и материи ще ви накарат да се чувствате красиви и специални. Булчинските и сватбените облекла също запазват челни места, за да сте неотразими и да покажете своя чар.


При кърмачките ще видите изчистени едноцветни туники и блузи с удължена и разкроена линия, която да прикрие недостатъците след бременността и да покаже женствеността ви.


Магазина ни във Варна се намира на адрес:

- ул. "Георги Бенковски" No73 - виж на картата ТУК.

Работно време:
Понеделник - Събота от 10.00 до 19.00 ч.
Неделя - Почивен ден.


За ваше удобство можете да пазарувате онлайн на www.renifashion.com или да посетите нашите магазини и да разнообразите гардероба си с новите ни предложения за макси дами, бременни и кърмачки.

Изберете Българското!


Интересна информация и много факти за облеклото, можете да откриете в Уикипедия.


Видео с официални рокли за макси дами от Рени Фешън


Видео с връхни облекла за бременни от Рени Фешън


Видео с блузи за кърмачки от Рени Фешън


мода за бременни, дрехи за бременни, нова колекция макси мода, нова колекция дрехи за бременни,нова колекция дрехи за макси дами, нова колекция дрехи за едри жени, официални тоалети за бременни,официални тоалети за макси дами, нова колекция рокли за бременни,нова колекция официални рокли за макси дами,официални дрехи за бременни, рокли за бременни, рокли за едри жени, официални рокли за макси дами, булчински рокли за бременни, сватбени рокли за бременни, сватбени рокли за макси дами, панталони за бременни, панталони за макси дами, дънки за бременни, дънки за макси дами, туники за бременни, туники за макси дами, блузи за бременни, блузи за макси дами, гащеризони за бременни, гащеризони за макси дами, сукмани за бременни, сукмани за макси дами, поли за бременни, поли за макси дами, клинове за бременни, клинове за макси дами, ризи за бременни, ризи за макси дами, палта за бременни, палта за макси дами, пелерини за бременни, пелерини за макси дами, якета за бременни, якета за макси дами, якета за едри жени, жилетки за бременни, жилетки за макси дами.

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com