Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. София от Рени Фешън
Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. София
25 Jan
0

Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. София

Posted By: Reni Fashion ПРОЧЕТЕНА: 1911

Обновени и интересни модели може да намерите в магазин „РЕНИ” гр. София.

Новата колекция Пролет-Лято 2018 г. с дрехи за бременни, кърмачки и дрехи за макси дами.

Тъй като разнообразието от платове и материи е голямо, очаквайте интересни и стилни комбинации които ще ви предложим и ще ободрим лятното ви настроение.

Всички Пролетно-Летни предложения с дрехи за бременни, можете да откриете и в сайта ни.Всички Пролетно-Летни предложения с макси мода, можете да откриете и онлайн.Всички Пролетно-Летни предложения за кърмачки, можете да пазарувате онлайн.


Водещо през този сезон е изчистената линия на всички облекла, съчетана с разчупени флорални и фигурални мотиви в ярки краски. Морски десени са отново модерни, преобладават естествените материи, а роклите са ефирни с различна дължина изработени от дантела и в свежи цветя. Коприната и шифона са много актуални и са навсякъде около нас, пръснати и разпространени във всички продукти за сезона.

За макси дамите и кърмачките ще има много естествени материи и интересни комбинации в по-свободни форми, носещи ухание за безгрижно лято. За работещите и делови дами ще предложим ризи и туники в модерни свежи райета и карета. Полите и панталоните от деним ще са в съчетание с едноцветни туники, в дизайнерски принтове за бременни, кърмачки и макси дами.

За бъдещите майки ще предложим и нова изискана колекция с булчински рокли за бременни.Магазина ни в гр. София е със следния адрес:

- ул."Пиротска" 9, Малък Цум, ет. 1, в дясно от стълбите, преди кафето - виж карта.

Работно време на магазина:
Понеделник до Събота - от 10.00 ч до 19.00 ч,
Неделя - от 11.00 до 17.00 ч.

Интересни и актуални предложения с дрехи за бременни, кърмачки и дрехи за макси дами можете да откриете и онлайн. Посетете нашият магазин, за да освежите и подновите гардероба с новата ни Пролетно-Лятна колекция с дрехи за бременни, кърмачки и макси дами.


Пазарувайте с настроение в магазините на Рени Фешън® !


Видео с дрехи за бременни от Рени Фешън.Видео с макси мода и дрехи за едри жени.

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com