Нова Колекция Пролет-Лято в магазин Рени град Варна
Нова колекция Пролет-Лято 2021 в магазин "Рени" Варна

Нова колекция Пролет-Лято 2021 в магазин "Рени" Варна

Нови тенденции и облекла за Пролет-Лято 2021


Свежи и модерни предложения с дрехи за бременни, кърмачки и макси дами може да откриете във фирменият ни магазин „РЕНИ” в град Варна.Времето започва да се затопля, като лятото се промъква лека полека, изпълвайки всички дами с усмивка и настроение за шопинг !

През този сезон колекцията ни ще ви изненада със своята пъстрота и свежест, защото отново цветята са на почит. Пак ще разчитаме на стилни и изчистени линии, като дори и при класиката визиите ще са разчупени с фигурални и флорални мотиви в ярки разцветки.

Водещите цветове са синьото и зеленото, включително и всички техни нюанси напомнящи за лятна горска романтика. Оранжево, жълто, циклама, розово и морско синьо все летни цветове съчетани и реализирани в раздвижени туники и блузи.

Дантелата и органзата ще присъстват при роклите независимо от дължината, до коляното или по надолу. При всички облекла се налагат фиеричните силуети като основните материали са коприната и шифона.- За бъдещите майки ще предложим нова Булчинска колекция, както и голямо разнообразие от булчински и сватбени рокли за бременни ➤➤➤

- За едрите жени и кърмачките ще предложим много естествени материи в по свободни форми, носещи ухание за безгрижно лято.

- За по капризните дами ще има дизайнерски макси облекла с различни свежи принтове по тях.

Всичко това, както и още много красиви и изискани предложения за всички дами ще намерите при нас.Магазина ни в град Варна е на следния адрес:

- ул."Георги Бенковски" No73 - виж на картата


Работно време на магазина:

Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.

Събота - Почивен ден.
Неделя - Почивен ден.Посетете нашият магазин, за да освежите гардероба си и да видите новата ни Пролетно-Лятна колекция с дрехи за бременни, кърмачки и макси дами.


В нашите магазини можете да откриете още интересни и пъстри предложения с дрехи за бременни, кърмачки и дрехи за макси дами ➤➤➤


Пазарувайте с настроение в магазините на Reni Fashion® !


Видео с макси мода и дрехи за едри жениВидео с дрехи за бременни и кърмачки от Рени Фешън

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com