Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. Варна от Рени Фешън
Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. Варна
25 Jan
0

Нова Колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "Рени" гр. Варна

Posted By: Reni Fashion ПРОЧЕТЕНА: 1815

Нови тенденции и облекла за Пролет-Лято 2018 г.

Свежи и модерни предложения с дрехи за бременни, кърмачки и дрехи за макси дами може да откриете във фирменият ни магазин „РЕНИ” в гр. Варна.


Времето започва да се затопля, като лятото се промъква лека полека, изпълвайки всички дами с усмивка и настроение за шопинг !

През този сезон колекцията ни ще ви изненада със своята пъстрота и свежест, защото отново цветята са на почит. Пак ще разчитаме на стилни и изчистени линии, като дори и при класиката визиите ще са разчупени с фигурални и флорални мотиви в ярки разцветки. Водещите цветове са синьото и зеленото, включително и всички техни нюанси напомнящи за лятна горска романтика. Оранжево, жълто, циклама, розово и морско синьо все летни цветове съчетани и реализирани в раздвижени туники и блузи. Дантелата и органзата ще присъстват при роклите независимо от дължината, до коляното или по надолу. При всички облекла се налагат фиеричните силуети като основните материали са коприната и шифона. 


- За бъдещите майки ще предложим нова Булчинска колекция, както и голямо разнообразие от сватбени рокли за бременни.

- За макси дамите и кърмачките ще предложим много естествени материи в по свободни форми, носещи ухание за безгрижно лято.

- За по капризните дами ще има дизайнерски облекла с различни свежи принтове по тях.

Всичко това, както и още много красиви и изискани предложения за всички дами ще намерите при нас.Магазина ни в гр. Варна е със следния адрес:

- ул"Георги Бенковски" No73 - виж на картата.

Работно време на магазина:
Понеделник - Събота от 10.00 до 19.00 ч.
Неделя - Почивен ден.

Посетете нашият магазин, за да освежите гардероба си и да видите новата ни Пролетно-Лятна колекция с дрехи за бременни, кърмачки и макси дами.

Интересни и пъстри предложения с дрехи за бременни, кърмачки и дрехи за макси дами можете да откриете в нашите магазини.


Пазарувайте с настроение в магазините на Рени Фешън ® !


Видео с макси мода и дрехи за едри жениВидео с дрехи за бременни от Рени Фешън

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com