Нова колекция Пролет-Лято 2018 г. от Рени Фешън
Нова колекция Пролет-Лято 2018 г.
25 Jan
0

Нова колекция Пролет-Лято 2018 г.

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 2622

Нови колекции с облекла за Пролет-Лято 2018

Нова колекция за Пролетно-Летния сезон на 2018 г. с дрехи за бременни, дрехи за кърмачки и дрехи за макси дами от Рени Фешън.

Новият сезон ни зарежда с много мечти и нови надежди като ни вдъхновява във всичко което правим. С удоволствие се наслаждаваме на новата модна линия вече основно в ярки и наситени цветове. Тъй като многообразието от материи и комбинация е голямо ние ще се постараем да удовлетворим нуждите и вкусовете на всички дами.

Всички продукти и предложения с дрехи за бременни можете да разгледате в онлайн магазина ни.Всички продукти и предложения за макси дами можете да разарувате онлайн.
Всички продукти и предложения с дрехи за кърмачки можете да разгледате в сайта на Рени Фешън.

Новата колекция и през този сезон ни зарежда с много настроение и свежи флорални мотиви и орнаменти, които събуждат в клиентите желание за промяна и шопинг.


Дори и с по-оформено коремче, верни на себе си в облеклото ще изглеждате елегантни и красиви по всяко време. Подчинени на това мото ще допълните летния си гардероб с неонови цветове в зелено. Жълтото, червеното и розовото са преобладаващите цветове в новата изчистена линия на нашите туники и блузи. Морския полъх ще се носи от елегантните къси и дълги рокли. Райето и карето ще допълват нашата лятна колекция подходяща за бременни, кърмачки и за макси дами.

 

Цветовете на 2018 г. са вплетени във всички ярки и пастелни нюанси. Зеленият и синият цвят са много приятни, лесни за съчетаване и ни напомнят за свежестта на природата. Новото при панталоните са свободните кройки и обемни джобове. За работещите дами предлагаме по официални и стилни тоалети, съчетание на едноцветен панталон и пола от водещия и този сезон син цвят в комбинация с риза от райе или каре, както и традиционното черно и бяло.

Класическите принтове които присъстват в тазгодишните колекции са с различни фигури, както и в различни съчетания на райета, карета и орнаменти. Те взаимно се допълват и в подходящи съчетания и комбинации придават завършен облик.

Цялата нова колекция може да намерите във фирменият магазин на Рени Фешън и тези на нашите дистрибутори в страната и чужбина.

Но най-лесно и удобно можете да се възползвате от публикуваните продукти за бременни, кърмачки и за макси дами в онлайн магазин Рени Фешън.


Интересна информация и много допълнителни факти относно дрехите за макси дами.

Интересна информация и много допълнителни факти относно дрехите за бременни.


Видео с дрехи за бременни от Рени Фешън.


Видео с макси мода от Рени Фешън.


Видео с дрехи за кърмачки от Рени Фешън.

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com