Нова колекция Пролет-Лято 2020 от Рени Фешън
Нова колекция Пролет-Лято 2021

Нова колекция Пролет-Лято 2021


Нови колекции с облекла за Пролет-Лято 2021


Нова колекция за Пролетно-Летния сезон на 2021 г. с дрехи за бременни, облекла за кърмачки и макси дрехи от Рени Фешън.

Новият сезон ни зарежда с много мечти и нови надежди като ни вдъхновява във всичко което правим. С удоволствие се наслаждаваме на новата модна линия вече основно в ярки и наситени цветове. Тъй като многообразието от материи и комбинация е голямо ние ще се постараем да удовлетворим нуждите и вкусовете на всички дами.В онлайн магазина ни можете да разгледате всички продукти и предложения с ➤ дрехи за бременниВсички продукти и ➤ предложения за макси дами ➤ можете да пазарувате онлайн.Всички продукти с ➤ дрехи за кърмачки ➤ можете да разгледате в сайта на Рени Фешън.


Новата колекция и през този сезон ни зарежда с много настроение и свежи флорални мотиви и орнаменти, които събуждат в клиентите желание за промяна и шопинг. Всичко от което се нуждаете е да се насладите на онлайн пазаруването от нашия сайт.Дори и с по-оформено коремче, верни на себе си в облеклото ще изглеждате елегантни и красиви по всяко време. Подчинени на това мото ще допълните летния си гардероб с неонови цветове в зелено. Жълтото, червеното и розовото са преобладаващите цветове в новата изчистена линия на нашите туники и блузи. Морския полъх ще се носи от елегантните къси и дълги рокли. Райето и карето ще допълват нашата лятна колекция подходяща за бременни, кърмачки и за макси дами.Цветовете на 2020 г. са вплетени във всички ярки и пастелни нюанси. Зеленият и синият цвят са много приятни, лесни за съчетаване и ни напомнят за свежестта на природата. Новото при панталоните са свободните кройки и обемни джобове. За работещите дами предлагаме по официални и стилни тоалети, съчетание на едноцветен панталон и пола от водещия и този сезон син цвят в комбинация с риза от райе или каре, както и традиционното черно и бяло.Класическите принтове които присъстват в тазгодишните колекции са с различни фигури, както и в различни съчетания на райета, карета и орнаменти. Те взаимно се допълват и в подходящи съчетания и комбинации придават завършен облик.


Цялата нова колекция може да намерите във фирменият магазин на Рени Фешън и тези на нашите дистрибутори в страната и чужбина.


Но най-лесно и удобно можете да се възползвате от публикуваните продукти за бременни, кърмачки и за макси дами в онлайн магазин Reni Fashion.


Видео с дрехи за бременни от Рени ФешънВидео с макси мода от Рени ФешънВидео с дрехи за кърмачки от Рени ФешънОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени