Полата за макси дами - знак за стил и женственост
Полата за макси дами - знак за стил и женственост
04 Apr
0

Полата за макси дами - знак за стил и женственост

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1156

Полата за макси дами, стилна и женствена.

Полата за макси дами е oбичaна oт всички закръглени мoмичeтa и жени, поради разнообразието от цветове, материи, модели и кройки пpeдлaгaщи се на пазара. Комфортна и удобна полата за макси дами никога нe гyби cвoятa aктyaлнocт и присъства във всички нови колекции.


В повечето случаи всички производители залагат на класиката, но от друга страна богатото присъствие на щампи и платове с красиви багри позволяват свобода и разчупеност на линията и силуета на полата.


Много подходящи и актуални в момента са полите за макси дами с висока талия, изработени с допълнително пришити платки от меки и еластични материи. Те са много практични и удобни за всеки вид тяло и форма, придават комфорт и не притискат корема.


Полата за едри жени е удачна за обличане през цялата година, не зависимо от сезона.

Доверявайте се повече на естествените и еластичните материи, когато правите своя избор при покупка.
Поради това, че много лесно се съчетава в различни комбинации и с много тоалети, полите за едри жени са предпочитани от пълните дами. Благодарение на интересните съчетания, тоалетът ви може да е строго официален, елегантен или по-ежедневен.


Различни подходящи и интересни комбинации с поли за едри жени можете да пазарувате онлайн в магазина на Renifashion.


Макси пола и блуза

Повечето модели макси поли се комбинират лесно и успешно с всякакъв вид и стил макси блузи, били те по-свободни, асиметрични или прилепнали по тялото. Много добра комбинация е светлият цвят макси пола в съчетание с пастелна блуза и в завършек обувки или сандали с токчета.

Пола и риза

Това е много сполучлива и вечно модерна комбинация за всяка дама работеща в офис. Добро съчетание са тъмна пола за едри дами с едноцветна пастелна макси риза или с леко райенце. Обувките на висок ток са задължителни, като завършват изцяло облика на бизнес дамите.

Пола и туника на райе

При такава комбинация се получава много красива визуализация и облик, благодарение на райето и неговият издължаващ ефект. Старайте се при подобни съчетания да избягвате хоризонталните ивици и райета, защото в случая ще се получи обратен ефект. Важно условие е дължината на туниката за пълни дами да е умерена.

Пола и якe или късо палто

Интересен и сполучлив силует се получава при комбинацията на пола за едри дами с яке или късо палто за едри жени в светъл или по-пастелен цвят. Съгласуването в гамите дава по-женствена визия и по-лесен за възприемане облик.


Онлайн магазина на Renifashion предлага широка гама и разнообразие от дрехи за макси дами за всеки вкус и повод.

Красиви и елегантни полите за едри дами предоставят на всяка уважаваща себе си закръглена жена стил и оригинална визия.


Интересна информация относно полите за макси дами можете да прочетете в Уикипедия.

Видео с поли за макси дами гледайте в YouTube

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com