Полите за едри жени признак за женственост и стил
Полата за макси дами знак за стил и женственост

Полата за макси дами знак за стил и женственост


Стилни и елегантни с пола за макси дами


Полите са oбичaни oт всички закръглени мoмичeтa и жени, поради разнообразието от цветове, материи, модели и кройки пpедлaгaщи се на пазара. Комфортна и удобна полата за едри жени никога нe гyби cвoятa aктyaлноcт и присъства във всички нови колекции.В повечето случаи всички производители залагат на класиката, но от друга страна богатото присъствие на щампи и платове с красиви багри позволяват свобода и разчупеност на линията и силуета на дрехата. Вариантите които са най-удачни за по-пълничките дами са:

    - Дължина около коляното;
    - Дължина под коляното;
    - Дълги варианти.Много подходящи и актуални в момента са моделите за едри жени с висока талия, изработени с допълнително пришити платки от меки и еластични материи. Те са много практични и удобни за всеки вид тяло и форма, придават комфорт и не притискат корема.Удачна за обличане през цялата година, независимо от сезона

Доверявайте се повече на полите за едри жени от естествените и еластичните материи, когато правите своя избор при покупка. Поради това, че много лесно се съчетава в различни комбинации и с много тоалети, моделите в големи размери са предпочитани от пълните нежни представителки.

Благодарение на интересните модели, тоалетът ви може да е:

  • строго официален;

  • Елегантен;

  • Ежедневен.Различни подходящи и интересни съчетания с ➤ поли за едри жени ➤ можете да пазарувате онлайн в магазина на ReniFashion.Различни комбинации според сезона


Съчетание с макси блуза

Повечето модели се комбинират лесно и успешно с всякакъв вид и стил макси блузи, били те по-свободни, асиметрични или прилепнали по тялото. Много добра комбинация е светлият цвят ➤ дамска макси пола ➤ в съчетание с пастелна блуза и в завършек с обувки или сандали на токчета.


Пола и риза

Това е много сполучлива и вечно модерна комбинация за всяка дама работеща в офис. Добро съчетание са тъмна макси пола с едноцветна пастелна риза или с леко райенце. Обувките на висок ток са задължителни и комбинацията с контрастна дамска чанта, ще завършват изцяло облика на бизнес дамите.


Пола и туника на райе

При такава комбинация се получава много красива визуализация и облик, благодарение на райето и неговият издължаващ ефект. Старайте се при подобни съчетания да избягвате хоризонталните ивици и райета, защото в случая ще се получи обратен ефект. Важно условие е дължината на туниката за пълни дами да е умерена иначе полата ще се обезличи и няма да изглеждате добре.


Пола и якe или късо палто

Интересен и сполучлив силует се получава при комбинацията на пола за макси дами с яке или късо палто за едри жени в светъл или по-пастелен цвят. Съгласуването в гамите дава по-женствена визия и по-лесен за възприемане облик. Тук също излъчването ви зависи и от комбинацията която сте избрали под връхната дреха, но разнообразието е огромно и всичко зависи от вашият вкус.Онлайн магазин Renifashion предлага широка гама и разнообразие от дрехи големи размери за всеки вкус и повод. Красиви и елегантни дрехите за едри дами предоставят на всяка уважаваща себе си закръглена жена стил и оригинална визия.


Интересна информация относно полите можете да прочетете в Уикипедия ➤➤


Видео с поли за макси дами гледайте в YouTube


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени