Палто или яке за макси дами ≫ Какво да изберем за зимата
Какво да изберем за зимата палто или яке за макси дами

Какво да изберем за зимата палто или яке за макси дами


Яке или Палто за макси дами в студените дниКоя е най-подходяща връхна дреха за едри жени


Никой с точност не може да отговори на този въпрос но ще се опитаме да ви дадем най-точните съветите, за да ви помогнем при избора.

Всяка макси дама е добре да се съобрази с тялото си и да подбере вариант в зависимост от това кое облекло е най-подходящо и отговаря на начина ви на обличане. Изборът можете да направите измежду следните продукти:

  • Всякакви варианти якета;
  • Стилни палта;
  • Пелерини и пончо.


През последните години голяма сила набират пелерините за макси дами, както и пончото за едри жени във всички техни вариации. Това се дължи на универсалния им силует и поради факта, че модата наблягаше на стилове от миналото. Якетата от своя страна са незаменима и много функционална дреха удачна за всякакъв стил на обличане.

Сигурно сте наясно, че неподходящо подбраното облекло за едри жени може да развали цялостната представа за вас и вашата визия, независимо от хубавото качеството или високата цена на изделието.В онлайн магазина на Reni Fashion ще откриете голямо разнообразие от модели и цветове на връхни облекла големи размери.


Палта за макси дами избор на дължина


Подходящо избрано палтото за макси дами не само ще ви топли и пази от студеното време, а ще предаде един завършен вид на вашата аура. Едрите жени е необходимо да подбират по-внимателно дрехите които носят и обличат, поради специфичността на фигурите си. Затова когато си угаждате по време на шопинг през студените месеци от годината, се старайте да изглеждате добре не само с връхната си дреха, а и с това което сте облекли и съчетали под нея.

Когато се насочвате към даден модел палто за макси дами е добре първо да подберете правилната дължина.

За да направите подобна крачка, трябва да сте наясно с това какви дрехи имате в гардероба си, дали са удължени или какво обичате да носите повече - дълги рокли, поли, панталони, дънки и тн.Ако си падате по удължените силуети дрехи, то в случая изборът ви ще е насочен към дълъг модел палто за едри жени. Ако сте делова дама носеща панталони и поли, или любимите ви дрехи включват носенето на джинси и дънки за едри жени в ежедневието, то тогава трябва да изберете по къс вариант.


Якето за макси дами


Якето за едри жени също е удачна връхна дреха, при това много успешно ще ви предпази от дъжд или сняг, но съгласете се че подхожда при по-спортен и ежедневен начин на обличане. Ако носите основно дънки или по-спортни панталони най-практичният избор е шушляково яке за макси дами.

Тук също през годините са се наложили различни вариации при дължините на якетата, но основно ще ги разделим на три:

    - Къс вариант над дупето;
    - Дължина под дупето;
    - Дълъг силует около коляното.Някои от вас биха казали, че най-добре е да имате минимум два варианта за всички случаи, но това не винаги е рационално и възможно от финансова гледна точка.

По-долу ще се постараем да ви дадем няколко съвета и предложения относно избора на цвят и подходящ силует при връхното дамско облекло в големи размери.


Как да се спрете на правилното връхно облекло


Цветови подбор


Голямо значение при избора ни изиграва цвета на връхното облекло. По-голямата част от пълните дами разчитат на класическите и универсални тъмни цветове. Но според нас времето когато можете да носите палто или яке не е слънчево и прекрасно, а обикновено е мрачно и студено. Защо тогава да не разнообразите ежедневието си и да разбиете консервативните нагласи с избор на един по-ярък и наситен цвят като червеното например.Въпреки съветите ни ако все пак се спрете отново на стандартния черен цвят, то поне се опитайте да съживите връхната си дреха с ярък шал и шапка или пък с чанта, или обувки.


Силует


Фигурата тук оказва огромно значение, не се доверявайте сляпо на външния вид и на това което ви предлагат. Основна роля тук играе също качеството и вида на материята.

Не винаги една пълна дама би изглеждала добре опакована във втален силует, по-добре се доверете на разкроеният и дори на правият модел. Разбира се не избирайте и прекалено широки или прави модели, защото те ще ви разширяват и ще изглеждате още по-обемисти. Точният размер също не трябва да се пренебрегва. Прекалено късите или пък дългите ръкави ще развалят цялостната визия на изделието и вашият завършен облик.Независимо от всички съвети и препоръки, запомнете че палтата и якетата за макси дами са важни за вашето самочувствие и стил, затова ако успеете да съчетаете модерното с това което най-много ви отива, ще привличате погледите и дори ще ви завиждат.

В наши дни не е необходимо да губите свободното си време обикаляйки в търговските центрове и магазини, ако не го желаете разбира се!


За да си купите подходящата връхна дреха за едри жени е нужно само да посетите онлайн магазин Reni Fashion и да се насладите на всички продукти за дебеланки които предлагаме, докато си пиете кафето или сте се отдали на почивка в къщи.


Доверете се на качеството и изберете продуктите с марката Рени Фешън!


Видео с палта, пелерини и якета за едри жени можете да гледате в YouTubeОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com