Бельо за бременни | Сутиени за кърмачки | Сутиени за бременни | Бельо за едри дами
Бельо за бременни | Сутиени за кърмачки | Сутиени за бременни | Бельо за едри дами
08 Nov
0

Бельо за бременни | Сутиени за кърмачки | Сутиени за бременни | Бельо за едри дами

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1381

Бельо за бременни | Сутиени за кърмачки | Бельо за едри дами


Сутиени за кърмачки | Сутиени за бременни.

По време на бременността и когато кърмите, бюста Ви се уголемява и увеличава, но няма мускул които да го държи и да ограничи отпускането му. Поради този факт е много добре да се правят упражнения за гърди и да се носи сутиен през цялото време по възможност. При нас можете да откриете изчистени и едноцветни модели на сутиени за кърмачки както и сутиени за бременни.

Сутиена за бременни трябва да е с дълбока чашка задължително без банели, целта му е да поддържа бюста и да не го сплесква или притиска. Много важно е сутиена за бременни да е изработен от естествена материя, за да не дразни зърната и кожата и в следствие да не се натоварват мускулите на гърдите.
За целта е най-добре да се използват сутиени за бременни преди да родите и удобни сутиени за кърмачки когато храните бебчето си, които са с подсилена долна част за да придържат натежалите гърди и да не оказват натиск върху бюста. Освен всички други предимства, важно е че след бременността можете да използвате сутиените за кърмачки отново докато се възстановите.


Всички предложения със сутиени за бременни и сутиени за кърмачки разгледайте онлайн.


Бикините за бременни | Бикините за макси дами.

Още в началото на бременността носенето на стегнати и тесни бикини ще бъде предизвикателство за Вас. Въпреки, че коремчето Ви си личи и оформя след 4-я месец бикините които сте ползвали досега ще Ви притискат корема и матката и ще са некомфортни за носене, използвайте бикини за бременни защото по време на бременността тазът се разширява. За това е най-добре да носите боксери за бременни или бикини за бременни които се регулират при корема. 


Отново е много важно материята на бикините за бременни и бикините за макси дами да е естествена за да избегнете запотяване или дискомфорт на кожата в интимните области.
По същият начин важат и препоръките за по-едрите дами като е много важно да изберете бикините за макси дами или боксери за макси дами които да са от естествена материя и да не притискат корема и слабините.

Колани за макси дами | Колани за поддържане | Колани за бременни.

Коланите при бременните се препоръчват за да поддържат гърба и кръста когато коремчето е много голямо или изпитвате болки при бременността. Те могат да се комбинират в допълнение с други поддържащи колани за бременни които да са в помощ при жени с големи и тежки коремчета.


Много добре е да правите упражнения за мускулите на корема като те са много добро средство по време на бременността и след това докато се възстановите. Важно условие при употребата на колана за бременни е да не ви пристяга или притиска, като трябва да се чувствате удобно и комфортно докато го носите. Коланът за бременни е препоръчително да се слага в легнало положение, при покой на мускулите.

Едрите дами също не трябва да се моделират и да притискат изкуствено коремните си мускули с пристягащи колани за макси дами, защото това няма да доведе до нищо благоприятно. Добре е да използват коланите за макси дами за упора на кръста и гърба като трябва да се чувстват удобно и комфортно, дори и при употребата им за прикриване и вталяване.

Всички предложения на Рени Фешън с бельо за едри дами и бельо за бременни можете да пазарувате онлайн.


Интересна информация относно историята на бельото можете да откриете в Уикипедия.


Видео със сутиени за кърмачки и сутиени за бременни от Renifashion


Видео с бельо за макси дами и бельо за бременни от Renifashion


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com