Бельо и колани за макси дами както и по време на бременността и след това
Бельо и колани за макси дами както и по време на бременността и след това
08 Nov
0

Бельо и колани за макси дами както и по време на бременността и след това

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 814

Сутиени за кърмачки и сутиени за бременни


По време на бременността и когато кърмете, бюста Ви се уголемява и увеличава, но няма мускул които да го държи и да ограничи отпускането му. Поради този факт е много добре да се правят упражнения за гърди и да се носи сутиен през цялото време по възможност.


Сутиена трябва да е с дълбока чашка задължително без банели, целта му е да поддържа бюста и да не го сплесква или притиска. Много важно е сутиена да е изработен от естествена материя, за да не дразни зърната и кожата и в следствие да не се натоварват мускулите на гърдите.
За целта е най-добре да се използват сутиени за бременни и кърмачки които са с подсилена долна част, за да придържат натежалите гърди и да не оказват натиск върху бюста. Освен всички други предимства, важно е че след бременността можете да използвате сутиените отново докато се възстановите.


Всички предложения със сутиени за бременни и кърмачки можете да разгледате ТУК.


Бикините за бременни и за макси дами


Още в началото на бременността носенето на стегнати и тесни бикини ще бъде предизвикателство за Вас. Въпреки, че коремчето Ви си личи и оформя след 4-я месец бикините които сте ползвали досега ще Ви притискат корема и матката и ще са некомфортни за носене, защото по време на бременността тазът се разширява. За това е най-добре да носите боксери или бикини които се регулират при корема. Отново е важно материята да е естествена за да избегнете запотяване или дискомфорт на кожата.


По същият начин важат и препоръките за по-едрите дами като е много важно да изберете бикините или боксерите да са от естествена материя и да не притискат корема и слабините


Колани за макси дами и бременни


Коланите при бременните се препоръчват за да поддържат гърба и кръста когато коремчето е много голямо или изпитвате болки при бременността.

Много добре е да правите упражнения за мускулите на корема като те са много добро средство по време на бременността и след това докато се възстановите. Важно условие при употребата на колана е да не ви пристяга или притиска, като трябва да се чувствате удобно и комфортно докато го носите. Коланът е препоръчително да се слага в легнало положение, при покой на мускулите.
Едрите дами също не трябва да се моделират и да притискат изкуствено коремните си мускули, защото това няма да доведе до нищо благоприятно. Добре е да използват коланите за упора на кръста и гърба като се чувстват удобно и комфортно, дори и при употребата им за прикриване и вталяване.


Всички предложения с бельо и колани за макси дами и бременни можете да разгледате ТУК.Интересна информация и допълнителни факти относно бельото можете да откриете ТУК.


Видео със сутиени за кърмачки и бременни от Рени Фешън.Видео с бельо за макси дами и бременни от Рени Фешън.


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com