Бельо и колани за бременни | Сутиени за бременни и кърмачки | Бельо за едри дами
Бельо за бременни | Сутиени за бременни и кърмачки | Бельо за едри дами
08 Nov
0

Бельо за бременни | Сутиени за бременни и кърмачки | Бельо за едри дами

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1515

Бельо за бременни и едри дами | Сутиени за бременни и кърмачки


Сутиени за бременни | Сутиени за кърмачки.

По време на бременността и когато кърмите, бюста ви се уголемява и увеличава, но няма мускул който да го държи и да ограничи отпускането му. Промените в гърдите ви започват още в началните месеци на бременността. Поради този факт е много добре да се правят упражнения за гърди и да се носи сутиен през цялото време, по възможност. Промяната в големината на гърдите и размера на сутиена е от започването на бременността, докато спрете да кърмите и може да достигне разлика в рамките на 2 до 3 размера. Гърдите променят размера си дори между отделните кърмения на майката. Затова подходящо подбрания сутиен по време на бременността, а и след това докато кърмите е от огромно значение за да запазите гърдите си в добър външен вид. При нас можете да откриете много удобни и интересни модели на сутиени за бременни както и сутиени за кърмачки.

Сутиена за бременни трябва да е с дълбока чашка и задължително без банели. Целта му е да поддържа бюста и да не го сплесква или притиска, за да не спре кърмата в по-късен етап. Много важно е сутиена за бременни да е изработен от естествена материя, за да не дразни зърната и кожата и в следствие да не се натоварват мускулите на гърдите.
За целта е най-добре да се използват сутиени за бременни преди да родите и удобни сутиени за кърмачки когато храните бебчето си, които са с подсилена долна част за да придържат натежалите гърди и да не оказват натиск върху бюста. Много от бъдещите мами в момента залагат директно на сутиени за кърмачки, който носят още докато са бременни, защото са много удобни и универсални. Освен всички други предимства, важно е че след бременността можете да използвате сутиена за кърмачки отново докато отбиете бебето и се възстановите.


Всички предложения със сутиени за бременни и кърмачки разгледайте онлайн.


Бикини за бременни | Бикини за макси дами.

Още в началото на бременността носенето на стегнати и тесни бикини ще бъде предизвикателство за Вас. Въпреки, че коремчето ви започва да си личи и оформя едва след 4-я месец, бикините които сте ползвали досега ще ви притискат корема и матката и ще са некомфортни за носене, използвайте бикини за бременни защото по време на бременността тазът се разширява. За това е най-добре да носите боксери за бременни или бикини за бременни които се регулират при корема. 


Отново е много важно материята на бикините за бременни и боксерите за бременни да е естествена за да избегнете запотяване или дискомфорт на кожата в интимните области.
По същият начин важат и препоръките за по-едрите дами като е много важно да изберете бикини за макси дами или боксери за макси дами които да са от естествена материя и да не притискат корема и слабините.

Колани за бременни | Колани за поддържане | Колани за макси дами.

Коланите при бременните се препоръчват за да поддържат гърба и кръста когато коремчето е много голямо или изпитвате болки при бременността. Те могат да се комбинират в допълнение с други поддържащи колани за бременни които да са в помощ при жени с големи и тежки коремчета.


Много добре е да правите упражнения за мускулите на корема, защото те са много добро средство да поддържате фигурата си по време на бременността и след това докато се възстановите. Важно условие при употребата на колана за бременни е да не ви пристяга или притиска, като трябва да се чувствате удобно и комфортно докато го носите. Коланът за бременни е препоръчително да се слага в легнало положение, при покой на мускулите.

Едрите дами също не трябва да се моделират и да притискат изкуствено коремните си мускули с пристягащи колани за макси дами, защото това няма да доведе до нищо благоприятно. Добре е да използват коланите за макси дами за упора на кръста и гърба като трябва да се чувстват удобно и комфортно, дори и при употребата им за прикриване и вталяване.

Всички предложения на Рени Фешън с бельо за едри дами и бельо за бременни можете да пазарувате онлайн.

Не забравяйте и не подминавайте с лека ръка всичко казано по-горе, винаги на първо място трябва да са вашият комфорт и здраве. Затова направете всичко възможно да откриете какво е най-добро за тялото ви и се съобразете с него.

Интересна информация относно историята на бельото можете да откриете в Уикипедия.


Видео със сутиени за бременни и кърмачки от Renifashion


Видео с бельо за макси дами и бельо за бременни от Renifashion


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com