Удобен и стилен избор с туники за бременни
Туники за бременни удобни и стилни

Туники за бременни удобни и стилни


Стилен и удачен избор с туники за бременни


Сега колекциите от дамски дрехи дават възможност за привлекателен и стилен външен вид не само на слабите и изваяни момичета, но и на по-закръглените, както и на бъдещите мами. Поради разнообразните модели, материи и стилове в наши дни дамите с коремчета разполагат с многообразие от дрехи за бременни, чрез които могат да изглеждат по-красиви и да са още по-сексапилни. Една от най-практичните дрехи след роклите са туниките за бременни, в цялото им разнообразие.Въпреки разнообразието е добре да се спазват няколко основни и прости правила:

  • Избор на силует;

  • Избор на дължина;

  • На какъв плат и цвят да заложите.


Изчистеният и опростен силует винаги ще е ваш съюзник, но кройката и правилният модел е изключително важен. Много от бъдещите мами се доверяват на прекалено свободните и широки линии, опитвайки се да скрият коремчето. Но понякога това е грешна тактика и така се постига обратен визуален ефект, изглеждате по-едри и обемни. Изберете удачния плат и използвайте различните ефекти и визуализации на материите.

    Всички интересни и стилни колекции ➤ туники за бременни ➤ можете да видите в сайта на ReniFashion.По едрите бъдещи мами е добре да избягват вариантите от блестящи и прозрачни материали, или подобни със сатенен ефект, защото те също визуално придават обем.

Избирайте по-меки и естествени платове, за да не се спарва тялото ви и да диша свободно, особено когато хормоните бушуват във вас.

Много от жени се доверяват на тъмните нюанси, които са изключително подходящи за модели при по-изискан повод, защото прикриват и вталяват. Но се опитайте да вкарате и малко свежест в гардероба и ежедневието си, това ще ви донесе допълнително настроение. Вземете в предвид вкуса си и това кой цвят ви отива най-много и избирайте измежду цялата палитра от багри. Доверете се и на светлите или по-искрящите цветове, но се съобразете с тялото си и гледайте това да не ви изиграе лоша шега.

Изключително стилен и практичен освен правият модел е и асиметричният силует. Наложил се през годините в разнообразни вариации, асиметричният модел е по-подходящ през пролетта и лятото, поради изобилието от материи и подходящи комбинации. Препоръчително е дължината на туниката за бъдещи мами да покрива дупето и дори да е малко по удължена, над коляното.Летни туники за бременни

Интересна и налагаща се тенденция за топлите дни, е комбинацията на удължени летни модели за бъдещи мами с клинове и прилепнали панталони. Когато добавим и като аксесоар подходящи обувки с висок ток или подметка, се получава илюзия за издължаване на вашият силует. Избягвайте да се обличате в контрастни комбинации, като светъл летен топ с тъмен панталон или клин за бъдещи мами.

    Пазарувайте онлайн много практични и удобни модели на ➤ летни туники за бременниДънковите туники

При дънковите топове за бъдещи майки подбирайте мастилените цветове, избягвайте прокъсванията и ефекти със силно избелване, за да не предизвиквате излишно погледите към Вас.

Не избирайте тесни варианти или такива които са изцяло по тялото, защото така вместо да прикриете недостатъците, ще се получи обратен ефект и ще привлечете още повече вниманието.Добре е правилно да селектирате дължината на модела, като се съобразявате с вашето тяло и изберете най-оптималният за вас вариант. Не отхвърляйте и не се отказвайте изцяло от светлите гами, тъй като бялото е винаги актуално и присъства във всички колекции и сезони.

Когато се съобразявате с вашето тяло и не робувате на „модерното”, винаги ще сте една крачка напред като елегантността и стилът ще са вашият основен коз.


Интересна и полезна информация за всички дами относно модата прочетете в нашия бюлетин ➤ Клинове за бременни и комбинации с тях


Видео с топове за настоящи мами можете да гледате в YouTubeОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени