Туники за бременни удобни и стилни
Туниките за бременни удобни и стилни
24 Jan
0

Туниките за бременни удобни и стилни

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 1639

Туниките за бременни удобен и стилен избор

Сега колекциите от дамски дрехи дават възможност за привлекателен и стилен външен вид не само на слабите и изваяни момичета, но и на по-закръглените, както и на бременните дами. Поради разнообразните модели, материи и стилове в наши дни бременните жени разполагат с многообразие от дрехи за бременни, чрез които могат да изглеждат по-красиви и да са още по-сексапилни.

И въпреки разнообразието е добре да се спазват няколко основни и прости правила.
Една от най-подходящите дрехи след роклите за бременни са туниките за бременни, в цялото им разнообразие.


Всички интересни и стилни колекции туники за бременни можете да видите в сайта ни - https://goo.gl/hSMNdg


Изчистеният и опростен силует винаги ще е ваш съюзник, но кройката и правилният модел на туниката за бременни е изключително важен. Много от бременните се доверяват на прекалено свободните и широки линии, опитвайки се да скрият коремчето. Но понякога това е грешна тактика и така се постига обратен ефект, изглеждате по-едри. Изберете удачния плат и използвайте различните ефекти и визуализации на материите.

По едрите бременни е добре да избягват туники от блестящи и прозрачни материали, или подобни със сатенен ефект.

Избирайте по-меки и естествени платове, за да не се спарва тялото ви и да диша свободно.

Много от Вас се доверяват на тъмните нюанси, изключително подходящи за туники както и за по-изискан повод, защото прикриват и вталяват. Съобразете се с вкуса си и с това кой цвят ви отива най-много, избирайте из между цялата палитра от багри. Доверете се и на светлите или по-искрящите цветове, но се съобразете с тялото си и гледайте това да не ви изиграе лоша шега.
Изключително стилен и практичен освен правият модел туники е и асиметричният силует. Наложил се през годините в разнообразни вариации асиметричният модел туники за бременни е по-подходящ през пролетта и лятото, поради изобилието от материи и подходящи комбинации.

Препоръчително е дължината на туниката да покрива дупето и дори да е малко по удължена, над коляното.


Много практични и удобни модели на летни туники за бременни можете да пазарувате онлайн - https://goo.gl/cGwFPK


При дънковите туники за бременни избирайте мастилените цветове, избягвайте прокъсванията и ефекти със силно избелване, за да не предизвиквате излишно погледите към Вас.
Не избирайте тесни туники или такива които са изцяло по тялото, защото така вместо да прикриете недостатъците, ще се получи обратен ефект и ще привлечете вниманието.


Комбинирайте туниките с подходящи панталони, дънки или клинове - https://goo.gl/StTyKw

Не се обличайте в контрастни комбинации, като светла туника с тъмен клин или панталон.
Интересна и налагаща се тенденция е комбинацията на удължени туники за бременни с клинове и прилепнали панталони - https://goo.gl/cnD7g9

Когато добавим и като аксесоар подходящи обувки с висок ток или подметка, се получава илюзия за издължаване на вашият силует.


Добре е правилно да селектирате дължината на туниката като се съобразявате с вашето тяло и изберете най-удачният за Вас вариант. Не отхвърляйте и не се отказвайте изцяло от светлите гами, тъй като бялото е винаги актуално и присъства във всички колекции.
Когато се съобразявате с вашето тяло и не робувате на „модерното”, винаги ще сте една крачка напред като елегантността и стилът ще са вашият основен коз.

Интересна факти и информация относно модата за бременни можете да откриете ТУК.


Видео с туники за бременни можете да гледате в YouTube.Летни туники за бременни разгледайте във Vbox7

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com