Туники за бременни - удобен и стилен избор
Туники за бременни, удобни и стилни
24 Jan
0

Туники за бременни, удобни и стилни

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 2268

Туники за бременни удобен и стилен избор.

Сега колекциите от дамски дрехи дават възможност за привлекателен и стилен външен вид не само на слабите и изваяни момичета, но и на по-закръглените, както и на бременните дами. Поради разнообразните модели, материи и стилове в наши дни бременните жени разполагат с многообразие от дрехи за бременни, чрез които могат да изглеждат по-красиви и да са още по-сексапилни. И въпреки разнообразието е добре да се спазват няколко основни и прости правила. 

Една от най-практичните дрехи след роклите са туниките за бременни, в цялото им разнообразие. Изчистеният и опростен силует винаги ще е ваш съюзник, но кройката и правилният модел туника е изключително важен.

Много от бременните се доверяват на прекалено свободните и широки линии, опитвайки се да скрият коремчето. Но понякога това е грешна тактика и така се постига обратен визуален ефект, изглеждате по-едри и обемни. Изберете удачния плат и използвайте различните ефекти и визуализации на материите.

Всички интересни и стилни колекции туники за бременни можете да видите в сайта ни.


По едрите бременни е добре да избягват туники от блестящи и прозрачни материали, или подобни със сатенен ефект, защото те също визуално придават обем.

Избирайте по-меки и естествени платове, за да не се спарва тялото ви и да диша свободно, особено когато хормоните бушуват във Вас.

Много от Вас се доверяват на тъмните нюанси, изключително подходящи за туники при по-изискан повод, защото прикриват и вталяват. Но се опитайте да вкарате и малко свежест в гардероба и ежедневието си, това ще ви донесе допълнително настроение. Вземете в предвид вкуса си и това кой цвят ви отива най-много, избирайте из между цялата палитра от багри. Доверете се и на светлите или по-искрящите цветове, но се съобразете с тялото си и гледайте това да не ви изиграе лоша шега. 

Изключително стилен и практичен освен правият модел туники за бременни е и асиметричният силует. Наложил се през годините в разнообразни вариации асиметричният модел туники за бременни е по-подходящ през пролетта и лятото, поради изобилието от материи и подходящи комбинации.

Препоръчително е дължината на туниката за бременни да покрива дупето и дори да е малко по удължена, над коляното.

Летни туники за бременни

Много практични и удобни модели на летни туники за бременни Рени Фешън можете да пазарувате онлайн.

Интересна и налагаща се тенденция за топлите дни, е комбинацията на удължени летни туники за бременни с клинове и прилепнали панталони. Когато добавим и като аксесоар подходящи обувки с висок ток или подметка, се получава илюзия за издължаване на вашият силует. 

Избягвайте да се обличате в контрастни комбинации, като светла лятна туника с тъмен панталон или клин за бременни. 

Дънковите туники за бременни


При дънковите туники за бременни подбирайте мастилените цветове, избягвайте прокъсванията и ефекти със силно избелване, за да не предизвиквате излишно погледите към Вас.

Не избирайте тесни туники или такива които са изцяло по тялото, защото така вместо да прикриете недостатъците, ще се получи обратен ефект и ще привлечете вниманието.


Добре е правилно да селектирате дължината на туниките за бременни, като се съобразявате с вашето тяло и изберете най-удачният за Вас вариант. Не отхвърляйте и не се отказвайте изцяло от светлите гами, тъй като бялото е винаги актуално и присъства във всички колекции.

Когато се съобразявате с вашето тяло и не робувате на „модерното”, винаги ще сте една крачка напред като елегантността и стилът ще са вашият основен коз.


Интересна и полезна информация за модата за бременни можете да прочетете в нашия бюлетин с актуални и полезни новини.


Видео с туники за бременни можете да гледате в YouTubeЛетни туники за бременни разгледайте във Vbox7

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com