Модерен и красив външен вид при пълните жени
Препоръки за стилен външен вид при пълните жени

Препоръки за стилен външен вид при пълните жени


Модерен и красив външен вид при пълните жениДобрият стил на обличане и външна красота зависят от подходящия личен вкус и естетиката, а не само от идеалната фигура и килограмите ви. Днес всяка една преуспяла жена се индивидуализира според излъчването си, чара, образованието и най-вече според личните си качества и познания. Килограмите или физическото ни състояние не са определящи и не са водещи във връзките ни, приятелите ни или работната среда. Но все пак при всеки се прокрадва интереса и любопитството от това да изглежда по-стилно и по-секси и най-вече това се отнася за по-закръглените дами. Ние ще ви разкрием няколко прости, но полезни хитринки които ще са ви от полза при избора на удачни и стилни тоалети за пълните жени.Силуети и елементи които не се препоръчват при избора на дрехи за дебеланки

Всички модни диктатори изразяват и ни показват разнообразни мнения при дамските модели с райета и най-вече такива които са с хоризонтално разположение. Според доста от тях обаче те въобще не са приемливи, поради факта че визуално разширяват фигурата на пълните дами, а други ги приемат и се изказват положително за тях. Може би реалността е между двете крайности и зависи от типажа фигура който имате за стилен външен вид. Не бъдете безразсъдни и избягвайте следните вариации:

  • Плътно прилепнали дрехи;

  • Щампи на райета;

  • Гръцки деколтета и дипли.


Не удачно за едрите жени е да избират силно прилепнали облекла и най-вече ако са в комбинации или съчетания с хоризонтални райета. Това важи основно за ниските дами, така наречения "джобен формат", защото райетата и плътно прилепналите дрехи ще разширят фигурата им още повече и ще подчертаят несъвършенствата на тялото. От плътно прилепналите облекла най-добре биха стояли блузи и туники, както и роклите и дънките за макси дами, защото са по-стеснени в областта на кръста, над ханша.
Гръцките деколтета или техни производни с дипли и волани също не са за предпочитане, тъй като наблягат в случая на обемната горна част и създават чувството за дисбаланс на тялото.Удачни и практични облекла за пълни жени

Идеален избор са блузони, туники, ризи, рокли и гащеризони, които ще ви карат да се чувствате щастливи и желани ако са избрани според стила ви.
Различни връхни сака, болера, наметала и фиерични шалове могат да добавят още хубави краски във фигурата ви, стига да са подбрани и съчетани цветово както трябва. Заложете на по-феерични и свободни блузи и най-вече в областта на таза. Така няма да притискате ненужно своето тяло и да му създавате чувство на неудобство. Затворените и по-плътни деколтета, независимо от разнообразието си, стесняват винаги горната част на тялото, така че са за предпочитане.
Препоръчително е да не обличате поли които стоят плътно по вас, по-удачен избор са правите или разкроени модели, както и такива с висока талия. Така ще наблегнете и ще насочите погледите към талията си, а ханша ще е по-прикрит. По същия начин добър избор са поли и рокли с пеплум. Изключително важно е да оцелите баланса в съчетанията на моделите за пълни жени, в зависимост от спецификата на тялото и височината ви.По-високите макси дами биха заложили на поли или панталони под коляното и блузони до средата на дупето, докато по-ниските пълни дами е добре да са с пола до коленете или дълъг панталон в съчетание с блуза на шарки или различни комбинации, които да издължават фигурата. Каквито и други примери или съчетания да ви дадем, най-важното е да познавате себе си, тялото си, да знаете какво да прикриете и на коя част от тялото си да наблегнете.

Разбира се всички препоръки и предложения са базирани на опита ни и обратната връзка която имаме с клиентите ни, тоест вас. Но вие сте тези които най-добре знаете кой цвят ви отива, какви тоалети да изберете дълги или по-къси или на коя материя да заложите.

При нас онлайн можете да откриете различни предложения и модели за пълни жени, които биха допълнили и освежили вашия външен вид.Как да съчетаем цветовете при облеклата за пълни жени

Перфектен избор за пухкавите дами са вертикални райета, те са за предпочитане при дрехи като сака, панталони, рокли, блузи и туники. Райетата създават илюзията за издължаване на тялото и стесняването му.
За проблемните зони на тялото използвайте тъмни цветове, за да прикриете тези части, а за тези на които искате да наблегнете изберете светла краска. Удачното съчетание при роклите например е следното:

    - Контрастни съчетания;
    - Комбинации с шарки, апликации или бродерии;
    - Използването на щампи с флорални мотиви.


Залагайте на различни разигравания - в горната част около бюста и талията цвета да е бял или екрю, а в долната част под талията тъмен цвят в сиво, кафяво, синьо, червено.

Едно светло сако във бял или екрю цвят, би завършил облика ви. Изключително стилна е и комбинацията със светлите аксесоари, като обувки, чанта или фееричен шал. Фигури, шарки или различните апликации са добър избор за откланяне на вниманието и погледа от вашите форми. Добра комбинация е едноцветна дреха в съчетание с такава на шарки или цветя, като например едноцветна рокля комбинирана с болеро на цветя. Изцяло трябва да избягвате съчетанията на райета и шарки или щампи и комбинации с геометрични фигури, защото с тях ще постигнете обратен ефект.По какъв начин да скрием дребните недостатъци

Разбира се, че ще подберете внимателно облеклото си, така че дрехите да са по-свободни в проблемните участъци, там където трябва да прикриете. Особено за бедрата трябва да избягвате много фините материали които са плътно по вас, защото биха ви описали и ще очертаят всички нежелани подробности. За това е препоръчително да обличате по-стегнати и плътни материи или дънки в прави кройки или по-свободни силуети. Добре е да избирате дрехите за пълни жени в подходящи съчетания и комбинации. Местата и зоните от тялото които искате да скриете е добре да са в тъмни и едноцветни краски, а зоните които трябва и искате да подчертаете да са в ярки цветове или в комбинации с различни шарки и рисунки, с които да покорите погледите. Един изчистен тъмно син панталон от стреч памук, в комбинация с червена или жълта ефирна блуза с бродерии или щампа с цветя в областта на бюста или по ръкавите са едно изключително удачно и стилно съчетание. Ако искате да прикриете бюста, изберете по затворено обло или квадратно деколте, а за аксесоар подберете ефирен шал в неутрален или същия цвят като на блузата с която сте.Най-полезния съвет когато подбирате дрехи за пълни жени

Каквото и да ви съветваме, както и да се опитваме да правим за да изглеждаме красиви и съблазнителни, можем със сигурност да твърдим, че най-привлекателната дреха на една пълна жена това е усмивката и. Най-стилната дреха за пълни жени, това е нейният чар и настроение. За да сте винаги красиви и покоряващи трябва да носите дрехите си винаги с удоволствие и настроение. Така никога няма да изневерявате на себе си и индивидуалността си!


Пожелаваме ви приятно пазаруване в online магазин Reni Fashion на ➤ елегантни дрехи за макси дами


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени