Шушлякови якета за бременни
Модерен избор с шушлякови якета за бременни

Модерен избор с шушлякови якета за бременни


Практично и много удобно шушляковото яке за бременни


Всички жени с коремчета които харесват небрежния и по-спортен стил на обличане, предпочитат да носят шушляковото яке за бременни като връхна дреха през студените дни. Като се има в предвид и как добре предпазва тялото от студените ветрове, то можем да кажем, че якето се превръща в основната дреха за зимата, която всяка бременна иска и трябва да има.

За настоящата година продължават да сe налагат вариантите с по-дълъг силует, с дължина около коленете или малко над тях, също както при палтата. Много модерни са също моделите изработени с много тигели и шевове.Както вече споменахме шушляковата връхна дреха е идеалното попадение за зимния сезон. Подхожда перфектно на любимите на всички спортно-елегантни дрехи и най-важното е, че се поддържа много лесно. Правилният избор никак не е лесен, затова ще разгледаме как да изберете най-удачното шушляково яке за бременни, в зависимост от вашата фигура и силует. Ние от Рени Фешън винаги се стремим да сме постоянно в крак с модата и да ви предлагаме най-доброто, на разумни цени. Пазарувайте при нас и разчитайте на опита и креативността ни за предлаганите варианти:

  - Права кройка;
  - Разкроена кройка;
  - Вталена кройка
  - Кройка Бомбър;
  - Кройка Парка.Избор на подходящ силует спрямо фигурата ви

За какво трябва да внимавате и кои са удачните дължини и модели, когато искате модела да ви подхожда максимално добре. Избора е измежду следните дължини които варират според модела:

 • Къса дължина;

 • Дължина под дупето;

 • Дълги модели.


Шушляково яке за бременни с по-изпъкнало коремчеКогато не искате да се подчертават корема и дупето ви, защото сте сложили няколко килограма отгоре и имате повечко нараснали сантиметри поради бебчето в корема ви, то се доверете на вариант с прав силует и диагонални шевове или линии. По този начин визуално ще ви издължава и няма да се подчертават коремчето или дупето. Друг полезен трик е да изберете модели с различни акценти в страни около талията или бюста. Не залагайте никога на къс модел или пък на такива с различни елементи в коремната област, като джобове, ципове, разлика в цветовете и подобни.


Шушляково яке за бъдещи майки с голям бюстТук няма нужда да напомняме, че задължително изборът ви трябва да е насочен към шушляков вариант с повече ширина и свобода в горната част около бюста. Обърнете внимание и избягвайте всякакви акценти в областта на бюста. Не се доверявайте на щампи или високи джобове, те ще ви предадат още обем. Изключително удачни са много вталените силуети с дължина около дупето или под него, до средата на бедрото.


Шушляково яке за мини бъдещи майкиМожем да кажем, че тази група бременни които са с по нисък ръст, най-трудно намират и си купуват подходящата връхна дреха. Нашият съвет е да не залагате на пухкави или обемни модели, защото по този начин още повече се обезличавате и подчертавате ниския си ръст. Избягвайте също и пухкавите елементи като яки и маншети, те ще имат същият ефект. Най-добрият избор е модел тип „Бомбър“, включително и други къси прави варианти с дължина над ханша. Така акцента изцяло ще се насочи към краката и ще изглеждате по-снажни и високи.


Шушляково яке за бъдещи майки с пищни бедраПри тази група е тъкмо обратното, не трябва да залагате на късите и прави шушлякови силуети и може да разчитате на пухкавите елементи. Силно препоръчителни и практични са много вталените модели и тези с разкроена долна част тип „А-силует“ или така нареченият трапец. Един аксесоар като колана би бил идеалния завършек, който ще подчертае и наблегне на талията ви. Подбирайте варианти с обемни яки и качулки, за да привлечете вниманието там, а не върху бедрата ви.


Доста стилни и същевременно практични шушлякови връхни дрехи пазарувайте в сайта ни - раздел Палта, Пелерини и Якета за бременни.


Шушлякова парка за бъдещи майкиЗа всеобща изненада моделът парка си остава актуален и модерен и тази година. Тук можем да кажем, че то е основно оръжие за всекидневието при по-младите бременни, а останалата част от бъдещите майки го предпочитат до голяма степен през свободното си време – докато се разхождат и наслаждават на всички красиви моменти от бременността.

За да сте различни и актуални, подберете парка вариант с ярък цвят подплата, така ще заложите на по-нестандартната визия. Моделът парка ще внесе топлина и удобство в студеното и сиво ежедневие, като идеалната комбинация е съчетанието с дънки и ниски ботуши.

В цветово отношение можем да кажем, че няма изненади при връхните облекла, единствено черната класика отстъпва една крачка назад, за да предостави място на тъмно синьото и топлите бежови и кафеникави разцветки.

Вижте още: Връхни дрехи за бременни ❱❱


Видео с връхни дрехи за бъдещи майки вижте в YouTubeВръхни облекла за бъдещи майки гледайте във Vbox7


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени