Ленените дрехи за макси дами стилен облик за летните дни
Ленените дрехи за макси дами различен и стилен облик

Ленените дрехи за макси дами различен и стилен облик


Кратък наръчник за ленените дрехи за макси дами


Когато желаем да се чувстваме комфортно и да не ни спарват дрехите които носим, то със сигурност макси дамите трябва да разчитат на ленените материи. Какво е необходимо да разберем за тази материя и за продуктите изработени от лен и защо са по-удачен избор спрямо памучните, ще се опитаме да ви обясним в долните редове.Материала лен, малко история и факти

Ленът е напълно естествен продукт, които се извлича като суровина от растението със същото име. Счита се, че като материал за изработка на облекла, той се употребява от около 4000 години. Преди години по-богатите хора от висшата класа, са го употребявали за чаршафи и завивки в спалните си, поради нежното и финно възприятие и усет при допир с кожата.

Защо само богатите ще кажете?

Причината е по-високата цена на лена спрямо другите продукти.Защо ленените облекла за едри жени са по-скъпи

Навярно сте обърнали внимание, че ➤ дрехите за макси дами ➤ изработени от лен са по-скъпички ако направим сравнение с облеклата изработени от памучни материи. Основно това се дължи в цялостната обработка, процесите на добиване на влакната и въобще превръщането на суровината в плат, което е нелека задача и доста скъпа при това. Друга важна предпоставка са климата и външните условия, защото растението доста лесно се влияе от тях и това също може да е предпоставка за по-високата цена на ленените продукти.Няколко основни предимства на лена от памука

    - Ленените облекла за макси дами държат по-прохладно на тялото – причината за това е начина по които се произвежда плата, и по-точно броя на нишките които се втъкават при изработката му. За това и той е по-проветрив от памука.
    - Тези облекла попиват значително по-добре, а материята е перфектния избор при влажно и горещо време, защото попива потта в пъти повече от памука.
    - По-дълга издържливост на ленените дрехи за макси дами. Тези облекла са с доста по-голяма издържливост в сравнение с памучните. Качество на лена е след всяко изпиране да бъде по комфортен при допир и носене, за сравнение памучните облекла се разпускат или се свиват при неправилно изсушаване, или пране.Ленените дрехи за макси дами и грижи за тях

Когато перете тези облекла, използвайте олекотена програма, която да е за по-деликатни материи. Друго важно условие е да не препълвате пералнята с пране, когато перете и дрехи от естествената материя. Най-удачно тези облекла се перат с хладка вода, като днешните съвременни перални имат отделна програма за такива материи. При използването на сушилня, внимавайте с настройките за температурата, за да не я настроите на високи градуси. Препоръчително е дори за тези облекла да се вадят докато са влажни от сушилнята.
Ако не използвате сушилня , преди да прострете дрехите изгладете всички гънки с ръце, за да се уверите че след това няма да останат противни следи от чупки или гънки. Избягвайте употребата на щипки, защото и след тяхната употреба остават отпечатъци. При гладене, о трябва да са леко влажни, а ютията също не трябва да е настроена на много високи градуси.
Ленените дрехи за едри дами - препоръки от модните подиуми

Ако дънките и панталоните за макси дами ви карат да се чувствате дискомфортно в горещините, а не обичате да носите поли и не се харесвате с тях, то тогава свободният панталон от лен е начина по който можете да се спасите. Разчитайте на един от трите варианта линии за панталоните:

  • Прав модел;

  • Панталон пола;

  • Разкроен А-силует;

  • Скосен вариант.


Добавете в комбинация блуза или туника в пастелен или натурален цвят и ще сте модерни и неповторими. Независимо, че панталонът за едри жени който сте облекли е с висока талия, вариантите за съчетания с подходящи къси или дълги топове са много и при това разнообразни. Ваш верен помощник и добър избор за завършване на облика ще са сандалите и мокасините тип“ балеринки“.


Интересни статии свързани с модата и здравословното хранене можете да прочетете тук: ➤ Блог на Рени ФешънКато обобщение можем да заключим, че ➤ ленените рокли за макси дами ➤ имат обикновена и опростена визия, защото материята сама за себе си е ефектна. Не забравяйте допълнителните аксесоари и обувките, те са важна част от вашия завършен външен вид. В много редки случаи ще забележите съчетание на ленените дрехи с кецове или маратонки, което не го прави невъзможно разбира се.Една от най-известните комбинации на лена е с дрехи и аксесоари от същата материя. Много малко са наистина платовете и материите от които можете да сте облечени изцяло от горе до долу, но и в същото време да сте красиви и модерни. Ленът е едно от „седемте чудеса на света“ и с него можете да постигнете желаната семпла но стилна визия.
И разбира се не забравяйте, следвайте своята индивидуалност и не разчитайте само на модерното за сезона. Винаги един шикозен аксесоар ще освежи и подчертае вашия стил.
В по горните редове мисля, че успяхме да предложим на вашето внимание една интересна и полезна информация, чрез която ще успеете да покажете вашия по-различен и нестандартен облик.


Още интересни статии за модата можете да прочетете в сайта ни: ➤ Безупречен офис стил при макси дамите


Видео с макси мода и тоалети за едри жени можете да гледате в YouTube


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

„Рени Фешън” ЕООД | „Рени Фешън®”, Всички права запазени