Сезонно намаление до -40% на Макси Мода от сезон Есен-Зима 2018
Сезонно намаление до -40% на Макси облекла от сезон Есен-Зима 2018
30 Dec
0

Сезонно намаление до -40% на Макси облекла от сезон Есен-Зима 2018

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 327

Реална разпродажба до -40% на Дрехи за едри жени Рени Фешън®

От 01.01.2019 започва нашата сезонна акция на дрехи за макси дами.


Специалните ни предложения с облекла за пълни жени и дрехи за едри дами можете да намерите в магазина на модна къща Рени Фешън в град Варна.

- гр. Варна, ул."Георги Бенковски" No73 - виж на картата


Заповядайте в нашите фирмени магазини или онлайн в сайта ни - www.renifashion.com , където можете да пазарувате Макси дрехи с реална отстъпка до -40%. Струва ви се нереално или си мислите, че е поредния търговски трик?
Сами можете да се уверите, че всичко е реално, защото такава е нашата дългогодишна практика. Когато имаме останали малко бройки от сериите ни с дрехи за едри жени обявяваме ги на разпродажба, за да зарадваме нашите клиенти. Знаем, че ежедневието ни е забързано и много ограничено времево, за това всички намалени дрехи за макси дами са публикувани и в нашият сайт онлайн. Там можете да пазарувате по всяко време и да разглеждате на воля когато ви е удобно, информацията за облеклата е изчерпателна с богат снимков материал. Но все пак ако имате свободно време и желаете да пробвате, заповядайте и в нашия фирмен магазин Рени.

Предлагаме и ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ, които можете да закупите онлайн от електронния ни магазин или на място във фирмения магазин на Рени Фешън.

Всички намалени облекла за едри дами в АКЦИЯ от Есенно-Зимния сезон 2018 ще намерите в посочените продуктови групи.


- Рокли за едри жени, Официални рокли за макси дами и Официални тоалети за макси дами

Тук можете да се насладите на изобилие от принтове, десени и материи. Силуетите са изискани и във всякакви дължини и кройки. Като недостатък можем да отчетем, че бройките и предлаганите размери са ограничени, за това не се бавете!


- Поли за макси дами и Сукмани за макси дами

Много интересни всекидневни и офис предложения с поли и сукмани за едри жени.


- Дънки за едри жени, Клинове за макси дами, Гащеризони за едри жени и Панталони за макси дами

Нашите панталони, дънки, клинове и гащеризони са произведени в удобни кройки като залагаме на практични и изчистени модели. В горната част са изработени с допълнителна трикотажна платка за по голям комфорт. Направете своя удачен избор и ни се доверете!


- Блузи за макси дами, Туники за едри жени и Ризи за макси дами

Ще останете приятно изненадани от раздвижените ни и нестандартни модели които произвеждаме. Сериите с блузи, туники и риза са лимитирани, което ги прави единствени и уникални.


- Връхни облекла за макси дами, Якета за едри жени, Пелерини за макси дами, Палта за макси дами, Болера за макси дами и Жилетки за едри жени

Удобните кройки на якетата и палтата ги правят незаменим ваш другар за зимата. При болерата и жилетките моделите ни са съобразени, така че да можете да ги съчетавате с всичко.


- Официални дрехи за макси дами, Официални тоалети за макси дами

За по-голямо удобство сме обединили всички наши подходящи официални продукти и модели на едно място.


Намалените макси облекла можете да видите и пробвате във фирмения магазин на ReniFashion -  виж на картата .  А ако сте ограничени във времето сърфирайте онлайн и изберете от дрехите в акция от онлайн магазина ни - www.renifashion.com

Като допълнителен бонус при онлайн покупки над 80 лв куриерската доставка е БЕЗПЛАТНА, не зависимо до офис или адрес на клиента.

Още актуални оферти и намаления можете да намерите в електронния ни магазин, в категорията Специални Предложения.

Изберете Българското и пазарувайте с удоволствие!

Видео с официални тоалети за макси дами от Рени Фешън


Страхотни официални рокли за макси дами можете да гледате в Vbox7

макси мода, дрехи за макси дами, дрехи за едри жени, намалени дрехи за макси дами, намалени дрехи за едри жени, официални тоалети за макси дами, намалени рокли за макси дами, намалени рокли за едри жени, официални дрехи за макси дами, рокли за макси дами, рокли за едри жени, намалени официални макси рокли, намалени официални рокли за едри жени, официални рокли за макси дами, панталони за макси дами, дънки за едри жени, туники за макси дами, блузи за едри жени, гащеризони за макси дами, сукмани за макси дами, поли за макси дами, клинове за макси дами, ризи за макси дами, палта за едри жени, пелерини за макси дами, якета за едри жени, жилетки за макси дами, болера за макси дами

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com