Съвети и препоръки към бременните. Как бременността да бъде по-приятна ?
Как бременността да бъде по-приятна ?
27 Mar
0

Как бременността да бъде по-приятна ?

Posted By: Рени Фешън ПРОЧЕТЕНА: 946

Съвети и препоръки за бременните

Всеки дава най-различни съвети и препоръки на бременните да не се тревoжат и вълнуват.

Но това трудно би могло да се постигне, при условие че във вашият живот настъпват много нови изживявания, а чувствата и вълненията са много променливи по време на цялата бременност. Изключително важно е да имате пълната подкрепа на своите близки и най-вече на човекът до Вас. Когато имате на кого да разчитате, някак си нещата се случват от само себе си и лесно успявате да подредите приоритетите си.

Ето затова и през този етап от живота ви, трябва да се отпуснете и да отдъхнете. Оставете се на течението и се опитвайте да разпускате!


Старайте се да планирате добре ежедневието си и подреждайте приоритетите, не оставяйте напрежението да ви смазва и притиска. Тук много биха ви помогнали вашите приятели, които винаги са готови да Ви протегнат ръка за съвет или помощ. Планирайки деня си, задължително включете малко гимнастика и различни упражнения за релакс.

Освен разходките и задълженията които имате, отделете по няколко часа на ден за сън. Сънят ще ви зареди и ще ви даде допълнителни сили. Не забравяйте че вашето състояние е от голямо значение и оказва влияние на вашето бебче. Когато Вие сте спокойни и отпочинали, бебето също се наслаждава и е спокойно, а когато сте подтиснати и стресирани, то също се бунтува и негодува в утробата Ви.

Доказано е, че ярките цветове и разходките са много добро средство за премахване на лошото настроение при бременните. По тази причина при ежедневните си разходки, се отдайте на спокойствието и на всички малки детайли, които иначе пропускате в натовареното си и сиво ежедневие.

Това също е момента всяка бременна дама да излиза повече с приятелки на шопинг терапия, но не трябва да се преуморявате, давайте си и време за почивка между туровете.

Не пренебрегвайте външния си вид и облеклото което носите, изберете подходящите дрехи за бременни, за да ви е удобно и да се чувствате красива и желана.

Въпреки всичко изброено по-горе, най-важното и отпускащо средство са усмивката и доброто настроение. Всяка бременна дама трябва да приема и преминава през всички предстоящи предизвикатeлства с усмивка, защото по този начин изпускате парата и се чувствате удовлетворени и щастливи.

А какво по-хубаво нещо от една излъчваща спокойствие и самоувереност бременна жена.


Интересна информация относно етапите на  бременността можете да прочетете в Уикипедия.


Видео с официални рокли за бременни от Рени Фешън.

ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ
КОМЕНТАРИ
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Изработка на онлайн магазин, оптимизация за google и дигитален маркетинг от www.WebIdeaBG.com